Lejla Abbasová o batohu BECKMANN .... krásně

Jsme velmi rádi, že si náš školní batoh Beckmann vybrala také Lejla Abbasová se svým synem a poslala nám tento pěkný email:

"Jednou z nejdůležitějších věcí, které se vážou k první třídě, je aktovka, batoh, taška do školy. Prostě to, co viditelně dělá kluka nebo holku ze školky školákem. Takže ani já, ani můj drahý syn David, jsme tuto položku nechtěli podcenit. Pravda, mě to zabralo daleko víc času...

Začala jsem se nejdřívě vyptávat mých zkušenějších kamarádek a pak dohledávat a porovnávat zminované i nově nalezené. Ve finále jsem vybírala mezi dvěma typy aktovek, které zvítězili ve všemožných testech a splnovali také moje požadavky. A pak to přišlo - jedna z kamarádek se vrátila z dovolené a do mého výběru hodila bombu jménem batoh Beckmann....:) Vypadal naprosto fantasticky, byl vychytaný po všech stránkách a dokonce lahodil i mému dospěláckému oku. Přiznám se ale, že mi přišel přeci jen trochu drahý na to, že syn si doma tašku hodí do auta, ve škole pod lavici a pak se bude scénář opakovat na cestě domůt. Nicméně jsem si řekla, že mu dám na výběr ze všech třech značek a uvidíme, co z toho vyleze.

Shodou okolností jsme byli na chatě, kde měl partu kamarádů, kteří se rozhodli pomoci mu s výběrem. Nebudu to protahovat, mým pracně "prolustrovaných" aktovek si ani nevšimli a všech 5 kluků řešilo, zda je lepší raketa nebo dinosaurus a jestli se vyplatí set s malým batužkem nebo ne. Takže jsme se ve finále všichni rozhodli pro raketu.

Batoh dorazil a já musím jen potvrdit, že batoh vypadá stejně dobře na obrázku jak v reálu, působí bytelně, materiál odolně a raketa připravená jen vyletět do vesmíru...:) Lahvička má vychytané pítko, penál pastelky dle moderních požadavků ( takže jsem nové kupovala zbytečně...) a box na svačinu je prakticky rozdělený na tři části a ještě k němu dostanete srandovní vidličku.

Takže "rakety" za batoh opravdu, ale opravdu není potřeba litovat :)Jsem upřímně nadšená a David se snad i díky Beckmannu začal těšit do školy.....:)